Nieuwe iPhone? Een nieuwe podcast! iPhoneclub-podcast #3

De podcast van iPhoneclub is terug! Beter en heter dan ooit, met een nieuwe host: Gert-Jan/Redchilly. Aflevering 3 van de iPhoneclub-podcast jakkert in sneltreinvaart langs alle vernieuwingen van de iPhone 3G.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub Podcast over de iPhone 3GJullie smeekbedes en steunbetuigingen zijn gehoord: een nieuwe iPhone, een nieuwe iPhoneclub-podcast! Of eigenlijk: een nieuwe host voor de podcast van iPhoneclub. Gert-Jan, beter bekend onder zijn iPhoneclub-alias Redchilly, maakte in het verleden jarenlang één van de beste Nederlandstalige podcasts: de Bloempod. Onze verwachtingen waren dan ook hoog gespannen (en meer dan volledig waargemaakt!) toen Gert-Jan aanbood de draad van de iPhoneclub-podcasts weer op te pakken. In deze derde aflevering kan er natuurlijk maar één onderwerp aan de orde komen: de nieuwe iPhone 3G.


Aflevering 3 heeft een totale afspeelduur van 22 minuten en gaat over de volgende onderwerpen:

Zoals altijd: (opbouwende) suggesties, tips, leuke ideeën, enzovoorts zijn weer van harte welkom via de reacties, het contactformulier of via e-mail naar podcast [apestaartje] iphoneclub [punt] nl.

De iPhoneclub-podcast heeft tevens een eigen url: http://podcast.iphoneclub.nl en een eigen rss-feed: http://feeds.feedburner.com/iPhoneclubPodcast. De aflevering(en) zijn ook beschikbaar via iTunes.

[podcast]http://www.freeware-palmos.com/temp/iphoneclub_podcast/iphoneclub_podcast_0003.mp3[/podcast]

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.