Nieuw concept voor iPhone 4G: appeltje als homeknop

Een nieuw concept van de iPhone 4G toont een Apple-logo als homeknop, met daarachter een sensor die aanraking detecteert. De iPhone heeft een 5 megapixel camera.

iphone 4g concept
Tipgever S1W stuurde ons een linkje naar een iPhone 4G concept, waarin erop los wordt gefantaseerd over de specificaties van de volgende generatie iPhone: nog steeds een 3,2 megapixel camera, maar wel een OLED-scherm, een verwisselbare batterij en een camera aan de voorzijde. Dat concept was alweer een paar dagen oud want inmiddels is er alweer een nieuw iPhone 4G-concept op internet verschenen, dat hierboven is te zien.

Ook hier heeft de iPhone een veel hoekiger vorm gekregen, waarbij de zijkanten van de iPhone veel dikker zijn geworden. Zoals altijd bij concepten: dit is een fantasievoorstelling van de ontwerper en geen aanwijzing dat de iPhone 4G er daadwerkelijk zo uit komt te zien. Het concept hierboven heeft een aluminium behuizing, videocamera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera. De homeknop is iets bijzonders: niet alleen vanwege het Apple-logo maar ook omdat er een sensor in zit, die aanraking detecteert. De komende tijd zullen er nog veel meer concepten verschijnen van ontwerpers die voorstellingen maken hoe de opvolger van de iPhone 3GS eruit zal zien.

Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 8:22
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.