Niets mis met de iPhone

In BusinessWeek heeft Richard Doherty positieve ervaringen met de Apple iPhone: hij vond geen gebreken. Ook de batterijduur viel mee: de iPhone blijkt twee batterijen te hebben.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PC Magazine en BusinessWeek: twee verschillende tijdschriften die er ook verschillende methoden op nahouden om hun mening over een product wereldkundig te maken. PC Magazine liet columnist John Dvorak aan het woord, die via via vernomen had dat er nogal wat mis is met de Apple iPhone. BusinessWeek liet echter iemand aan het woord, die de iPhone daadwerkelijk had getest.

Die persoon is Richard Doherty, directeur van The Envisioneering Group. Nu wekt de minimalistische website van dit marktonderzoeksbureau niet echt veel vertrouwen, maar Doherty beweert in ieder geval dat hij de iPhone persoonlijk in handen heeft gehad. Hij merkte geen schokkende tekortkomingen, zoals een batterij die al na 40 minuten leeg zou zijn. De vraag is dan ook meteen: welke batterij? De iPhone beschikt namelijk over twee aparte batterijen: eentje voor de mobiele telefoon en een andere voor de multimediafuncties.
Op de vraag waarom Mac OS X Leopard uitgesteld moest worden, reageerde Doherty met de opmerking dat het maken van een krachtig besturingssysteem op de telefoon extra mankracht nodig had. Apple wil in geen geval een iPhone uitbrengen die kwetsbaar is voor hackeraanvallen. Het gaat dus blijkbaar om softwareproblemen en geen problemen met hardware, zoals de batterij. Apple wil het volgens Doherty meteen de eerste keer goed doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:29
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp business

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.