NewsGator voor de iPhone beschikbaar

NewsGator Mobile is er nu ook in een speciale versie voor de iPhone. Handig is dat je de rss-feeds op verschillende platformen onderling kunt synchroniseren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

NewsGator MobileNewsGator… nog nooit van gehoord? Dan ben je vast geen nieuwsjunkie, want wie een beetje op de hoogte wil blijven van het dagelijkse nieuws zonder tientallen websites te moeten doorploegen, komt al snel terecht bij rss-feeds. NewsGator is een online rss-lezer, waarvan nu een speciale versie voor de iPhone is verschenen.

Met NewsGator Mobile for iPhone kun je onderweg nieuwskoppen lezen op de iPhone. Het handige is dat de lijst met nieuwsartikelen op verschillende platformen te bekijken is: online, Windows, Mac, Windows Mobile en in OUtlook. Je kunt ook de artikelen onderling synchroniseren, zodat je geen oud nieuws krijgt voorgeschoteld.

Het bijzondere van NewsGator Mobile is niet zozeer dat het op de iPhone werkt, maar vooral omdat het alles onderling synchroniseert, zelfs met de populaire rss-programma’s FeedDemon voor de pc en NetNewsWire voor de Mac. De iPhone-versie is te bereiken via m.newsgator.com. De website herkent de Safari-browser van de iPhone en stuurt je door naar de iPhone-nieuwslezer. Andere mobiele telefoons worden doorgestuurd naar de standaardversie van NewsGator Mobile.
De website MyiTablet maakte alvast een review van NewsGator Mobile.

Via: NewsGator Mobile persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:57
Categorie Apps
Onderwerp rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.