NewerTech kondigt reeks iPhone-accessoires aan

NewerTech heeft een reeks iPhone-accessoires aangekondigd, die ze op MacWorld Expo in San Francisco zullen presenteren. De reeks bestaat uit een dock, oordopjes, een headset-adapter en een autolader - allemaal in zwart.

NewerTechNewer Technology heeft een nieuwe reeks iPhone-accessoires aangekondigd, die op MacWorld Expo voor het eerst aan het publiek getoond zullen worden. Ze brengen onder andere een Speaker Dock & Hands-free Mic ($35) uit, waarbij je de dock kunt gebruiken om te bellen en voor het afspelen van muziek. Tegelijk kun je ook de iPhone opladen. Er zitten twee 2-watt speakers in en een verbeterde speakerphone. Een ander accessoire is de Mic Extender Cable ($15) waarmee je een iPhone-adapter met microfoon en bedieningsknop tot je beschikking krijgt, maar die je ook gewoon als 27,6 inch ‘verlengkabel’ kunt gebruiken.

Earbuds NewerTechWat oordopjes betreft moet je kiezen tussen een uitvoering met microfoon of een uitvoering met ruis-onderdrukking. De NewerTech Hands-Free Mic & Earbud ($20) is eigenlijk gewoon een headset waarmee je kunt bellen, met een 39 inch lange kabel. De NewerTech Bass Response Earbuds gebruiken passieve noise reductuion om het omgevingsgeluid met gemiddeld 42 dB te reduceren. Tegelijk geven ze de muziek die je afspeelt een boost van wel 10 dB bij hogere frequenties. Ze hebben een frequency response van 10 tot 20.000 Hz, een gevoeligheid van 105dB (+/- 3dB) en ze zijn per direct verkrijgbaar voor $20.

Nog iets anders: de NewerTech iPhone Headphone Jack Adapter, die ervoor zorgt dat je elke headset in de iPhone kunt gebruiken. Alleen verkrijgbaar in zwart voor $8. Tenslotte is er ook nog de NewerTech iPhone and iPod Auto Charger: eigenlijk gewoon een 12V stroomadapter voor in de auto. Ook geschikt voor de iPod en per direct te koop voor $13. Alle accessoires zijn te zien op de website van NewerTech.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2008, 8:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, headset

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.