Nep-iPhone 5 duikt nu al op in China

Op de Chinese markt is een nep-iPhone 5 opgedoken. Het toestel is ontworpen op basis van wat geruchten claimen dat het ontwerp zal worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Een Chinese knock-off van de iPhone 5De iPhone 5 is nog niet eens aangekondigd – laat staan op de markt – maar dat houdt Chinese fabrikanten niet tegen om nu al een kopie van het aankomende toestel te produceren. Deze nieuwe kloon is vormgegeven op basis van de rondgaande geruchten, waarschijnlijk om zo al vroegtijdig een soortgelijk toestel op de markt te hebben. De productiewaarden zijn niet van het niveau van de Android-iPhone die gisteren opdook, maar geven wel een indicatie van wat Apple mogelijk met de iPhone 5 kan doen.


Het neptoestel is 7 millimeter dik, dunner dan de 9 millimeter dikke iPhone 4. De voor- en achterkant zijn gebold en doen meer denken aan de iPhone 3G(S) dan de iPhone 4. Hier werd in geruchten al over gespeculeerd. Dit zou ook hand in hand gaan met de dit jaar uitgekomen iPad 2, die in zijn ontwerp niet de iPhone 4 najaagde maar juist een dunnere aluminium achterkant toevoegde.

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.