‘Najaarsevenement van Apple is op 7 september’

De iPhone 5 wordt aangekondigd op 7 september. Op die dag houdt Apple zijn najaarsevenement waarop doorgaans de nieuwe iPods worden gepresenteerd.

Apple najaarsevenementDe Japanse website Kodawarisan zegt te weten dat het jaarlijkse najaarsevenement van Apple op woensdag 7 september wordt gehouden dit jaar. Doorgaans wordt op het najaarsevenement een nieuwe serie iPods aangekondigd, maar de algemene verwachting luidt dat Apple er dit jaar de nieuwe iPhone uit de doeken zal doen. Daarnaast zullen de definitieve versies van besturingssysteem iOS 5 en iCloud er onthuld worden.

Opvallend genoeg constateert de Japanse website op basis van eerdere geruchten zelf dat de iPhone eind september of begin oktober zal worden aangekondigd. Dat gegeven lijkt nogal dubieus nu Apple een groot evenement houdt in het begin van september.

De website MacRumors nam contact op met de Japanse bron en kreeg boven water dat de datum van 7 september (Westerse tijd, in Japan zelf is het dan 8 september) geen gokwerk is maar werd vernomen uit betrouwbare bron. De site is ingewijd in het wereldje van Apple. In 2009 wist het ook de verschijningsdatum van de Mac mini van tevoren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2011, 10:06
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen evenement, ipod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.