Muziek in de keuken: weegschaal met iPod-dock

ADE-Germany heeft een keukenweegschaal met ingebouwde iPod-dock ontwikkeld. De speaker zit verborgen onder de glasplaat waarmee je etenswaren weegt.

weegschaal iphone dockEen keukenweegschaal met iPod-dock: dat heeft niet iedereen in de keuken staan. ADE-Germany heeft keukenweegschaal Rihanna voorzien van de mogelijkheid om muziek te luisteren terwijl je aan het koken bent. ADE-Germany blijkt als bedrijf gespecialiseerd in allerlei soorten weegschalen: ze hebben meer dan honderd stuks in het assortiment, voor medische toepassingen, research, zakelijk gebruik en ook gewone huis-tuin-en-keukenmodellen voor consumenten. Het model met de iPod-dock heeft een ingebouwd lcd-schermpje en een 2 Watt-speaker onder de glasplaat om de muziek af te spelen. Wegen is mogelijk in stappen van 1 gram tot maximaal 5 kilo.

Momenteel is de Rihanna-keukenweegschaal nog een prototype, maar als het apparaat op de markt komt gaat het zo’n €70 kosten. ADE-Germany is ook aan het kijken of ze weegschalen voor in de badkamer kunnen voorzien van een iPod-dock, eventueel met ingebouwde Wi-Fi om updates te sturen.

Meer info bij: ADE-Germany Consumer
Via: Gizmag

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2009, 19:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipod, keuken, weegschaal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.