Mug iPhone case: maak van je iPhone een halve koffiemok

De Mug iPhone case laat je iPhone er uit zien als een halve koffiemok. Hierdoor kun je hem rechtop zetten, je oordopjes om de achterkant wikkelen of hem ergens aan vast hangen.

Mug iPhone caseDe Mug iPhone case probeert je iPhone te combineren met één van de bekendste serviesstukken die je in huis hebt staan. Door je iPhone te omhullen in een halve koffiemok, kun je hem schuin zetten, je oordopjes om het oor wikkelen of hem vasthouden aan de achterkant van de case.

Hoe handig de Mug iPhone case ook lijkt: je haalt er wel een log accessoire mee in huis. De iPhone lijkt er een stuk dikker mee te worden en het oor zorgt er voor dat je de iPhone een stuk minder makkelijk in je zak steekt. Wij vermoeden dat de Mug alleen zijn nut zal bewijzen als je hem voor specifieke redenen kunt gebruiken.

Veel ben je niet kwijt aan de Mug case: geïnteresseerden kunnen hem bestellen op Connect Design voor 22 dollar. Reken daarbij wel op 4 dollar aan verzendkosten. Gezien de maker zich in Korea bevindt, kan het een tijdje duren totdat de case bij jou in de brievenbus ligt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2012, 12:22
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.