Motorola presenteert MOTO Z8 Media Monster

Motorola heeft de MOTO Z8 gepresenteerd, het media monster waarmee ze de iPhone gaan verslaan. Met The Bourne Identity, HSDPA en een videorecorder is deze banaan technisch gezien wel in orde.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

moto z8Motorola heeft vandaag de MOTO Z8 gelanceerd, het ‘Media Monster‘ dat de iPhone gaat verslaan. Da’s makkelijk, want hij komt in juni in Europa en Azië in de winkels – op een moment dat de iPhone nog nergens te bekennen is. Het is echt een entertainment powerhouse geworden: met mobiele TV, uitbreidbaar geheugen tot wel 32 gigabyte en je kunt via HSDPA in 10 seconden een muzieknummer downloaden. Om de kopers alvast op weg te helpen is er een complete film op geïnstalleerd: The Bourne Identity.

Maar nu even serieus: gaat de MOTO Z8 een kans maken? In de VS wordt het moeilijk, want daar zijn multimediatelefoons nog helemaal niet zo gangbaar. Gelukkig is dit monster bedoeld voor Europa en Azië, waar ‘ie vanaf juni in de winkel ligt. Naast een voorgeinstalleerde film krijg je er ook een aantal games bij en is software aanwezig waarmee je content van BSkyB en Podcast.com kunt downloaden. Sky heeft het programma Anytime ontwikkeld, waarmee je vanaf je telefoon je Sky+ settop-box kunt programmeren en kunt gokken via SkyBet. Dat laatste klinkt nou niet echt als de killerapplicatie, maar wat wel handig is, dat je filmpjes en video’s die je met de ingebouwde camera hebt opgenomen meteen kunt uploaden naar Flickr, MySpace en YouTube. Kopen dus? Mwooooah… het lijkt nog steeds teveel op een banaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:52
Categorie iDevices
Onderwerp motorola

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.