Mogelijke schematische tekening iPad mini opgedoken

De website ThinkiOS heeft een schematische tekening van de iPad mini vrijgegeven. Volgens de bron van de site verschijnt de iPad mini later dit jaar.

iPad mini tekening 1De site ThinkiOS heeft een mogelijke schematische tekening van de nieuwe iPad gepubliceerd. Hierin valt af te lezen dat de nieuwe iPad 7,3 millimeter dik is. De tekening zou afkomstig zijn van een anonieme bron uit China. Volgens de bron zou de kleine iPad later dit jaar uitkomen. Dit sluit aan op eerdere beweringen van The Wall Street Journal en Bloomberg.

Of de tekening ook echt uit de keuken van Apple komt moet alleen nog blijken: ThinkiOS site heeft namelijk ook iPad mini-cases ontvangen van FullHull. Case-makers staan er om bekend accessoires voor nog niet uitgebrachte Apple-producten te maken, gebaseerd op geruchten. Omdat ThinkiOS contacten heeft met accessoiremakers die nu al iPad mini-cases produceren, bestaat er een kans dat de anonieme bron ook uit deze branche afkomstig is. Dit kan er op wijzen dat de tekening als basis heeft gediend voor zo’n speculatieve iPad-case.

De tekeningen zijn ongeacht de betrouwbaarheid wel interessant. Ze sluiten namelijk deels aan op de spelende geruchten over de nieuwe iPad. Hierdoor laten de tekeningen uitgebreid zien hoe een kleinere iPad er uit kan komen te zien. De afbeelding wijkt op één belangrijk punt wel af: het gaat hier om een 7-inch iPad, in plaats van de eerder besproken 7,85-inch maat.

iPad mini tekening 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2012, 17:36
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.