Mogelijke achterkant iPad mini 2 getoond in nieuwe foto’s

Op een reeks nieuwe foto's is de mogelijke achterkant van de iPad mini 2 te zien. Deze is gelijk aan de iPad mini, maar iets dikker.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad mini 2 1Op het Chinese forum WeiPhone zijn foto’s opgedoken van de mogelijke achterkant van de iPad mini 2. Deze achterkant is nagenoeg gelijk aan die in de eerste iPad mini, maar lijkt wel ietsje dikker dan zijn voorganger. Ook de tekst en het Apple-logo op de achterkant zijn blauw. Het is nog niet duidelijk of Apple de achterkant een andere kleur wil geven of dat dit effect te danken is aan het productieproces van de iPad mini 2. De foto’s lijken immers gemaakt bij een Apple-fabrikant in Azië.

Wil Apple de alternatieve kleur daadwerkelijk gebruiken, dan zou deze er wel eens op kunnen wijzen dat Apple de iPad mini 2 in meerdere kleuren wil uitbrengen. De achterkant zou dan de kleur hebben van de iPad mini-rand aan de voorkant. Een andere mogelijkheid is dat de glanzende onderdelen nog zijn bedekt met beschermfolie. Hier kunnen we echter alleen nog over speculeren.

iPad mini 2 29to5Mac stelt dat dezelfde forumbezoeker in het verleden al eens betrouwbare foto’s heeft gelekt. Desalniettemin is een korrel zout, net als bij eerdere geruchten, wel op zijn plaats. Of dit echt de iPad mini 2 wordt weten we pas zodra Apple hem heeft aangekondigd.

Lees meer over de iPad mini 2 in ons dossier iPad mini 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 13:29
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad mini 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.