Mobistar opent jacht op Mobile Vikings, biedt ook 2 GB-prepaidbundel

Mobistar komt met de prepaidaanbieding 'Internet on Mobile'. Hierbij krijgen abonnees voor 15 euro per maand 2 GB aan data om te verbruiken. Hiermee concurreert de provider met Mobile Vikings.

Internet on MobileEen nieuwe prepaid-dienst van Mobistar biedt klanten een maand lang 2 GB aan data voor 15 euro. Dit schrijft De Standaard vandaag. Hiermee gaat de Belgische provider de directe strijd aan met Mobile Vikings, die een soortgelijk abonnement biedt. Klanten hebben verder 60 belminuten en duizend sms-berichten te besteden. Voor 20 euro krijg je dezelfde 2 GB, maar dan met 80 belminuten en 5.000 sms-berichten.

Het betreft een beperkte aanbieding van Mobistar. De prepaidkaarten zijn vanaf 20 augustus verkrijgbaar op de site van Mobistar, waarvan er tot 30 november slechts vijfduizend beschikbaar zullen zijn. Na die datum wordt er geëvalueerd over de nieuwe formule.

Bij Mobile Vikings betaal je op het moment voor 2 GB, 1000 SMS-berichten en een uur per dag gratis bellen ook 15 euro. De provider biedt daarvoor ook 1000 extra berichten en zestig extra minuten naar Mobile Vikings-klanten. De nieuwe prepaidaanbieding van Mobistar lijkt daarom direct met de provider te concurreren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2012, 17:24
Categorie Providers
Onderwerp mobistar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.