*bliep brengt officiële iPhone-app uit

De virtuele telecomprovider *bliep heeft een iPhone-applicatie uitgebracht, waarmee je voortaan je tarief kunt opwaarderen en van plan kunt veranderen. De app maakt het onofficiële Mijn *bliep niet langer nodig.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

*bliepPrepaid-provider *bliep heeft vandaag een officiële iPhone-app uitgebracht. Vanuit deze applicatie kun je onder andere je tegoed bekijken, je tarief veranderen of je prepaidtegoed opwaarderen. Daarnaast biedt de app toegang tot je belgeschiedenis en kun je de handtekening onder sms-berichten veranderen. *bliep is een virtuele telecomprovider die gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile, waarmee je voor 50 cent een dag lang kunt internetten.

De iPhone-applicatie Mijn *bliep was al een tijdje in de App Store verkrijgbaar, maar dit is een onofficiële app. *bliep is door de provider zelf ontwikkeld en wordt daardoor ook officieel ondersteund. De app is daardoor ook iets uitgebreider: zo is het hiermee wel mogelijk om je prepaidtegoed op te waarderen, terwijl dit in de onofficiële app niet kan. Daar staat tegenover dat de nieuwe app grotendeels een mobiele website in app-vorm lijkt te zijn. Ga je naar de website van *bliep op je iPhone, dan kom je op een nagenoeg identieke pagina terecht.

Downloaden: *bliep (gratis)
Meer informatie: *bliep

Tipgever: @basvanderploeg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 14:42
Categorie Providers
Onderwerp *bliep

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.