Mobile Vikings-prepaidkaarten nu te bestellen in Nederland

Je kunt sinds deze week simkaarten voor de mobiele prepaidprovider Mobile Vikings in Nederland aanvragen.

Mobile VikingsHet is vanaf deze week mogelijk om simkaarten voor de nieuwe virtuele provider Mobile Vikings in Nederland aan te vragen. Voor 25 euro krijg je een simkaart met 1,5GB aan data en 500 gratis sms-berichten voor een maand. Pleeg je een telefoontje, dan kost dit je 25 eurocent per minuut. Met een prepaidkaart van 40 euro heb je evenveel data en sms’jes, maar kost een telefoongesprek slechts 10 eurocent.

Mobile Vikings profileert zich als een prepaid-provider, maar daar zitten wel een paar haken en ogen aan: zo zijn enkel de geboden belminuten prepaid. De geboden data- en sms-bundel zijn slechts een maand geldig, waardoor je iedere maand je data moet verversen.

Mobile Vikings is van oorsprong een Belgische provider die gebruikmaakt van het mobiele netwerk van KPN, dat daar opereert onder de naam Base. Ook in Nederland zit je bij het gebruik van een Mobile Vikings-simkaart op KPN’s netwerk. In België is de provider populair onder een hoop iPhone-bezitters omdat de databundels zich vooral richten op het bieden van data. Begin december kondigde Mobile Vikings zijn Nederlandse variant aan. Nederlandse klanten krijgen echter een minder gunstige bundel dan de Belgen: daar kunnen klanten bijvoorbeeld ook voor 15 euro hun bundel herladen.

Tipgever: Tom

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2012, 12:52
Categorie Providers
Onderwerp mobile vikings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.