Mobile Vikings introduceert nieuwe roamingpakketten in België

Mobile Vikings heeft nieuwe roamingpakketten in België geïntroduceerd. Tot en met eind augustus heb je voor 20 euro 700MB.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

mobile vikingsHet Belgische Mobile Vikings heeft vandaag nieuwe roamingpakketten voor in het buitenland geïntroduceerd. Door één van deze pakketten aan te schaffen kun je in het buitenland internetten zonder dat er erg hoge roamingkosten worden gerekend. De nieuwe roamingbundels worden door Mobile Vikings aangeboden vanaf 2 euro – waarvoor je 25MB aan internettegoed tot je beschikking krijgt voor een dag. Langere vakantiegangers betalen 10 of 20 euro voor respectievelijk 150MB of 350MB voor een week.

De nieuwe roamingpakketten worden door Mobile Vikings in combinatie met een speciale vakantie-aanbieding geïntroduceerd. Tot en met 31 augustus krijg je bij de aanschaf van een roamingpakket twee keer zoveel MB’s om te besteden. De pakketten voor 2 euro, 10 euro en 20 euro geven je daarom tijdelijk 50MB, 300MB of 700MB.

Mobile Vikings roaming pakket

Met de roamingpakketten bereidt Mobile Vikings zich voor op de concurrentie met andere Europese providers. Vanaf 1 juli wordt het binnen Europa mogelijk om een databundel in het buitenland te kopen bij een provider in het betreffende land, vanaf je eigen simkaart. Mobile Vikings-gebruikers mogen daarmee kiezen tussen de pakketten van Mobile Vikings en die van operators in vakantielanden. Dat leidde bij T-Mobile in Nederland ook al tot vergrote databundels in het buitenland. Op 15 december 2015 wordt roaming binnen Europa helemaal afgeschaft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 11:51
Categorie Providers
Onderwerpen belgisch, mobile vikings, roaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.