MirrorCase: makkelijker videofilmen, bellen en scherm aflezen

De MirrorCase is een nieuw project op Kickstarter, bedoeld voor een iPhone-hoesje waarmee je comfortabeler kunt videofilmen.

mirrorcase bureauAls het op iPhone-hoesjes aankomt, is de meeste vernieuwing bij Kickstarter te vinden. Logisch ook eigenlijk, want een doorsnee case verkoop je vanzelf wel, terwijl je bij een case met een heel specifieke functie eerst maar eens moet zien of er markt voor is. De MirrorCase pakt het daarom ook op de Kickstarter-manier aan. Deze case is bedoeld voor mensen die veel willen fotograferen en videofilmen. Door de behuizing is het gemakkelijker om de iPhone 4 en iPhone 4S vast te houden tijdens het filmen, dankzij het gebruik van spiegels.

Die spiegels werken als een periscoop en reflecteren elk beeld. De ergonomische vormgeving zorgt daarvoor. Je kunt de iPhone daardoor natuurlijk vasthouden in een halfliggende houding – en niet rechtop. De foto’s hieronder laten zien hoe het niet moet: bij drie mensen is de iPhone of de hand vóór het gezicht, zodat je contact kwijtraakt met het object dat je wilt filmen. De vrouw in de blauwe trui linksonder gebruikt een MirrorCase en kan gewoon zwaaien naar de baby, hond of ander personage dat gefilmd moet worden.

mirrorcase faces

De Mirrorcase is bedacht door RHP Multimedia Corp en vereist een speciale app, zodat je het beeld niet op z’n kop te zien krijgt. Je kunt ook filmpjes in landschapsweergave maken. Wil je niet dat anderen zien dat je aan het filmen bent, dan is er ook een privacyscreen, waarbij er een plaatje te zien is, in plaats van het live-videobeeld. Nog een ander vernuftig trucje: de MirrorCase kan de flitser van je iPhone reflecteren zodat de iPhone een zaklamp wordt. Op je bureau zorgt de MirrorCase ervoor dat je het scherm onder een makkelijke hoek kunt aflezen. En wil je onderweg bellen terwijl je een boodschappenkarretje aan het voortduwen bent, dan kun je de MirrorCase gebruiken als een schouderhouder, zoals je vroeger een telefoonhoorn tussen kin en schouder klemde.

Je kunt voor 50 dollar meedoen aan het project op Kickstarter. Als het lukt om 25.000 dollar bijeen te brengen, krijg je de case thuisbezorgd. Zo niet, dan gaat het niet door en ben je ook geen geld kwijt. Als de MirrorCase uiteindelijk in de winkel komt te liggen, zijn de makers van plan om 80 dollar te vragen.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2012, 15:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.