Miniot introduceert houten Smart Covers voor iPad Air en iPad mini

Het Nederlandse Miniot heeft twee nieuwe, houten smart covers voor de iPad mini 2 en de iPad Air aangekondigd.

Miniot iPad miniHet Nederlandse Miniot heeft twee nieuwe Smart Covers aangekondigd, die passen op de iPad Air en de nieuwe iPad mini. Net als voorgaande covers en hoezen van Miniot zijn deze nieuwe exemplaren gemaakt van hout. Alleen aan de onderkant van de cover zit een dun laagje stof, om zo het scherm tegen krassen te behoeden. Bij bestelling van de Miniot-covers kun je een gravering in het hout laten zetten.

Op het moment kan alleen de Miniot Smart Cover voor de iPad mini worden besteld. Het iPad Air-model is aangekondigd en getoond in één weinig onthullende foto en zal volgens de makers binnenkort worden verkocht. De iPad mini-variant kan wel worden besteld. Dat is op zich niet gek: de nieuwe iPad mini is in formaat slechts een paar millimeter gegroeid ten opzichte van de voorganger, en dat vooral in dikte. Het is daarom vrij makkelijk om een Smart Cover te maken zonder het apparaat in huis te hebben.

Miniot iPad Air 560

De Miniot Smart Cover functioneert net als Apple’s eigen covers. Je kunt er het scherm mee bedekken om de iPad automatisch te vergrendelen of hem oprollen om een standaard te vormen. Bij dat laatste heb je geen driehoekige houder zoals bij Apple’s covers, maar een rondgedraaide standaard.

Je kunt de iPad mini-versie van de Miniot Smart Cover bestellen voor 59 dollar. Je moet daarna nog wel even wachten: het duurt ongeveer zeven weken voor je cover om te worden geproduceerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2013, 18:10
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.