Minimalistische wekker-app Rise is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de wekker-app Rise uitgeroepen tot gratis App van de Week, waardoor je hem tijdelijk gratis kunt downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Rise alarmIn onze iCulture Vakantiespecial over de handigste wekker-apps voor iOS kwam Rise Alarm Clock als beste uit de test. Apple lijkt onze mening te delen, want de app is uitgeroepen tot App van de Week – een eer die gepaard gaat met het tijdelijk gratis aanbieden van de applicatie. Dit betekent dat je Rise tot en met donderdag 15 augustus kosteloos uit de App Store kunt plukken.

Rise is een zeer minimalistische wekker-app die simpelweg de huidige tijd en de alarmtijd op je scherm toont, met daaronder hoe lang het nog duurt totdat de wekker afgaat. Met slimme swipebewegingen schakel je onder andere naar een andere alarmtijd. Bij iedere wekker kun je een nummer uit je iTunes-bibliotheek als alarmgeluid instellen, zodat je met je favoriete muziek gewekt kunt worden.

Apple kiest iedere week een nieuwe App van de Week – meestal in de nacht van donderdag op vrijdag. Het is daarom aannemlijk dat je Rise tot en met donderdag 15 augustus gratis kunt downloaden, maar er bestaat altijd een kans dat Apple afwijkt van de gebruikelijke strategie. Kijk daarom goed in de App Store of deze actie nog geldt, voordat je de app per ongeluk voor zijn gebruikelijke prijs koopt.

Downloaden: Rise Alarm Clock (gratis, normaal €1,79, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.