Mini-trailer voor speelfilm JOBS op Instagram verschenen

Op Instagram is een officiële mini-trailer verschenen van de nieuwe speelfilm JOBS die op 5 september in première gaat. De trailer toont korte fragmenten uit verschillende scènes van de film.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Mini-trailer JOBS op Instagram verschenenOp Instagram is een officiële mini-trailer verschenen voor de nieuwe speelfilm JOBS, die op 5 september in Nederlandse bioscopen in première gaat. In de speciale trailer, die slechts vijftien seconden duurt, zijn korte fragmenten uit verschillende scènes te zien. De nieuwe film met in de hoofdrol Ashton Kutcher bevat de belangrijkste momenten uit Steve Jobs’ leven, met veel intense dialogen. In juni publiceerde filmmaatschappij Open Road Studies al een officiële volledige trailer.

iPhoneclub-lezer Sjoerd Reitsma wees ons erop dat je, los van de Instagram-applicatie, geen video’s op Instagram kunt publiceren. De mini-trailer wekt volgens hem vooral door de subtiele overgangen de indruk dat een normale video is gepubliceerd. Dit lijkt erop te wijzen dat de filmmaatschappij en Instagram een samenwerking zijn aangegaan. Dit blijkt ook wel uit het officiële Instagram-profiel van de film, waar in de aanloop naar de film en publicatie van de trailer(s) eerder al verschillende foto’s verschenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2013, 18:06
Categorie Apple
Onderwerpen ashton kutcher, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.