Minecraft krijgt giga-update met oneindige werelden

Minecraft Pocket Edition heeft een grote update gekregen waarna je oneindige werelden hebt en grotten, mijnen, dorpen, jungles en moerassen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GU WO Minecraft Pocket Edition updateMinecraft – Pocket Edition voor iPhone en iPad is zojuist een stuk interessanter geworden. En dat is een prestatie voor de game die al maanden niet weg te denken is uit de App Store-hitlijsten. Vanaf nu is het mogelijk om oneindig grote werelden te bouwen in het spel. Alle limieten over de verte en hoogte waarin je kan bouwen, zijn weggevallen. Minecraft is verder voorzien van heel veel nieuwe materialen.

Nieuw zijn bijvoorbeeld de decors die je kent uit de pc-versie. Je kan nu beginnen met het bouwen in jungle-omgevingen, maar ook in moerassen en extreme heuvellandschappen. Niet in alle decors zal de nieuwe wolf op zijn plek zijn, maar het loont om het wilde beest te temmen en voor je grondstoffen te laten produceren.

Minecraft gebied maken iPadDe keuze uit binnenomgevingen is ook fors groter geworden. Je hebt de beschikking over grotten, toegang tot verlaten mijnen, maar ook dorpen en andere buitenomgevingen. Er zijn allerlei nieuwe soorten bloemen, eieren en grote paddenstoelen. Ook vines, grote wateren en monsterkamers maken hun opwachting in Pocket Edition.

In de gameplay is ook wat veranderd. Minecraft – Pocket Edition heeft nu een aparte interactieknop die moet voorkomen dat je sommige handelingen per ongeluk uitvoert.

Meer informatie: Minecraft voor iPhone en iPad: dit moet je weten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2015, 14:55
Categorie Apps
Onderwerp minecraft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.