Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Mindmapping op de iPhone met MindMeister

Mindmeister van Geistesblitz Tools is een mindmapping applicatie waarmee je plotselinge invallen en briljante ideeën op de iPhone kunt noteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

MindmeisterBriljante ideeën komen in je hoofd op als je niets bij de hand hebt om ze te noteren. Geistesblitz Tools kondigt nu een oplossing voor de iPhone aan, met de naam MindMeister. Deze webgebaseerde mindmapping-applicatie stelt je in staat om realtime mindmaps door meerdere gebruikers te laten maken. Je kunt ideeën toevoegen aan je standaard mindmap, zonder dat je een browser hoeft te openen of hoeft in te loggen, zo beweert de ontwikkelaar.


Dat je geen browser hoeft te openen, is niet helemaal waar: de ontwikkelaar zegt dat je een webclip kunt aanmaken zodat je MindMeister aan je homescreen kunt toevoegen. Je moet dan wel eerst in je Safari-browser naar http://www.mindmeister.com/gb gaan en deze pagina bookmarken. Daarna kunt je helemaal los gaan met het maken van je mindmaps. Het Basic-abonnement van Mindmeister is gratis. Dezelfde ontwikkelaar heeft ook een dashboard widget en browser plug-in om ook op de desktop te blijven mindmappen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.