Mighty Switch Force featured

Mighty Switch Force is Apple’s gratis App van de Week

In Mighty Switch Force blus je als brandweervrouw gevaarlijke brandjes in de stad. De puzzelgame is deze week verkozen tot Apple's gratis App van de Week.

Oorspronkelijk werd Mighty Switch Force! Hose It Down! ontwikkeld voor Nintendo’s 3DS en Wii U, maar sinds februari dit jaar is de puzzelgame ook in de App Store te downloaden. Je speelt de stoere brandweervrouw Patricia Wagon, met als doel om gevaarlijke brandjes te blussen en de zogenaamde Hooligan Sisters te redden. Door op de juiste manier met blokken te schuiven los je puzzels op en red je de stad van de ondergang.

Mighty Switch Force Hose it Down screenshot

Wanneer je een nieuw level begint, staat het cartooneske brandweerfiguurtje al te wachten om het vuur te doven. Om te starten met blussen druk je simpelweg op het scherm, maar om het water ook daadwerkelijk bij de vlammen te krijgen zul je eerst de puzzel in de juiste volgorde moeten schuiven. Dit doe je door de blokken zo te verschuiven dat het water in de goede richting stroomt. Er zijn verschillende soorten blokken, met elk weer andere eigenschappen, waardoor je af en toe aardig aan het denken wordt gezet.

Verder ziet de game eruit als een retro arcade-spelletje en telt 25 puzzels, die zijn verdeeld over vijf verschillende werelden. Ben je hierna nog niet uitgekeken op de game, dan kun je via een in-app aankoop van €0,99 een extra pakket met levels kopen.

Deze week is Mighty Switch Force door Apple verkozen tot gratis App van de Week, wat betekent dat je de puzzelgame kunt downloaden zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Normaal gesproken kost de app €1,99 in de App Store. Elke week van donderdag op vrijdag wordt een nieuwe App van de Week gekozen, dus tot 7 mei kun je de game in ieder geval nog gratis downloaden voor je iPhone of iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2015, 11:00
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.