Microsoft overweegt Office voor iPad te maken

Het is nog niet officieel bekend gemaakt, maar Mike Tedesco, Senior Product Manager heeft laten weten dat Microsoft naar de mogelijkheden aan het kijken is om Office, de productiviteitssoftware van Microsoft, voor de iPad beschikbaar te maken.

Microsoft Office iPadHet is nog niet officieel bekend gemaakt, maar Mike Tedesco, Senior Product Manager van Microsoft heeft laten weten dat zijn bedrijf naar de mogelijkheden aan het kijken is om Office, de productiviteitssoftware van Microsoft, voor de iPad beschikbaar te maken. Op Macworld heeft hij tijdens de presentatie van Office for Mac expliciet aangegeven dat de interesse naar de iPad geen officiële aankondiging is maar dat ze aan het kijken zijn naar de mogelijkheden voor Microsoft.

Bij de lancering heeft Apple ook al aangekondigd dat iWork, de productiviteitssoftware van Apple zelf, ook in een versie voor de iPad beschikbaar komt. Pages, Keynote en Numbers zijn allemaal beschikbaar voor $9,99 per stuk als de iPad in maart op de markt komt. Microsoft zou dus niet de eerste zijn die dit soort software voor de iPad gaat uitbrengen.

Van Microsoft is nog niet duidelijk of ze voor de iPad gaan ontwikkelen en hoeveel het pakket zal gaan kosten. Mike is in ieder geval positiever dan oprichter van Microsoft, Bill Gates. Deze heeft in een interview na de lancering van de iPad gezegd dat er niets is aan de iPad waarvan hij wenst dat Microsoft dat gedaan zou hebben.

Bron: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 7:55
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.