microsoft-office-ipad

Microsoft Office voor iPad biedt nu maandabonnementen

Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint voor iPad zijn nu ook met een maandabonnement te gebruiken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

microsoft-office-ipadMicrosoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint voor iPad bieden voortaan ook maandabonnementen. Voor €5,49 euro per maand kun je alle functies van de Office-apps gebruiken. Hiermee is de aanschaf van Office voor iPad wellicht iets aantrekkelijker geworden: tot vandaag kon je in de app namelijk alleen een jaarabonnement aanschaffen.

Voor €5,49 heb je een Personal-abonnement, waarmee je Office op één iPad en één pc of Mac kunt gebruiken. Wil je Office op vijf computers installeren, dan heb je een Home-abonnement nodig voor €9,99 per maand.

Office voor iPad verscheen begin dit jaar in de App Store. Hoewel de apps gratis in de App Store staan, heb je een Office 365-abonnement nodig om alle functies te benutten. Sinds onze review van de apps zijn de voorwaarden van een Office-abonnement erg gunstig geworden.

De meeste mensen zullen uitkomen op het Familie-abonnement van €99 per jaar. Dat klinkt duur in vergelijking met de gratis iWork-apps, maar je krijgt er veel meer bij: je mag de Office-licentie met vijf gezinsleden delen, krijgt 1TB online opslag (per gebruiker!) bij Microsofts clouddienst OneDrive en hebt per persoon de mogelijkheid om Office op vijf computers op de desktop/laptop te installeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2014, 22:38
Categorie Apps
Onderwerpen excel, microsoft word, office, powerpoint

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.