Met korting: The Creeps, Megaphone, KnowMe

Drie interessante iPhone-applicaties met korting: KnowMe en Megaphone zijn nu gratis, The Creeps is sterk afgeprijsd naar €0,79.

creepsDrie interessante iPhone-applicaties zijn de komende uren afgeprijsd: het tower defense-achtige spelletje The Creeps!, de applicatie Megaphone waarmee je van je iPhone een omroepinstallatie maakt en KnowMe, een applicatie waarmee je je vrienden beter kunt leren kennen.
The Creeps! is een spel dat door gespecialiseerde gamesites al erg goed werd beoordeeld: “The game is surprisingly challenging with difficulty ramping up at each level”, schreef Touch Arcade bijvoorbeeld. Niet alleen de rare wezens, maar ook de variatie en obstakels maken het spel extra leuk.

The Creeps! is afgeprijsd van €3,99 naar €0,79. Reviewers in de Amerikaanse App Store geven de game gemiddeld 4 sterren. Hieronder een video:

MegaphoneMegaphone is tijdelijk gratis te downloaden. Deze applicatie maakt van je iPhone een PA-system: sluit de iPhone aan op een stereo of op een set versterkte speakers en je kunt megaphone als een microfoon gebruiken. Je houdt de iPhone daarbij op z’n kop, zodat je in de microfoon kunt spreken. Het leuke bij deze applicatie is dat je bij het opstarten meteen een instructiefilmpje te zien krijgt. De applicatie zelf bestaat uit maar één scherm: de hiernaast getoonde microfoon met aan/uitschakelaar. Tijdens het praten zien je de geluidsgolven op het schermpje in het midden van de microfoon. Megaphone kostte voorheen €1,59 en is nu tijdelijk gratis.

Ook KnowMe is tijdelijk gratis. Met deze applicatie kun je je vrienden beter leren kennen.

KnowMeHelaas test KnowMe daarbij maar één aspect: namelijk hoe goed je de telefoonnummers van je vrienden herkent. KnowMe gebruikt de contactenlijst van je iPhone om willekeurige telefoonnummers te tonen. Jij moet vervolgens zeggen wiens nummer het is. Er zijn drie verschillende gamevarianten en drie moeilijkheidsgraden. Het zou leuk zijn als KnowMe de game verder uitbreidt met bijvoorbeeld woonplaatsen, foto’s of nicknames. Misschien is KnowMe handig voor accountmanagers die de nummers van klanten uit hun hoofd willen leren. De applicatie is gratis (voorheen €1,59), proberen kan altijd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2009, 9:28
Categorie iDevices
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.