Digital Experience: octopus bij Belkin, kurk bij Griffin

Gisteravond vond in Las Vegas het evenement Digital Experience plaats, als onderdeel van CES 2008. Twee opmerkelijke iPhone-accessoires hebben we eruit gepikt: een case van kurk en een apparaat waarmee je naar meerdere iPods en iPhones gelijktijdig kunt luisteren.

Griffin KurkGisteravond vond op de CES in Las Vegas het evenement Digital Experience plaats. Het bood een overzicht van nieuwtjes voor de pers, nog voordat het evenement vandaag definitief van start gaat. Natuurlijk zijn we flink gaan speuren naar iPhone-accessoires en die waren er in ruime mate, al ging het meestal om universele speakersystemen voor iPod en iPhone. Twee opmerkelijke accessoires sprongen eruit: een iPhone-case van kurk en een veelarmig apparaatje van Belkin waarmee je gelijktijdig naar meerdere iPods of iPhones kunt luisteren.

Niet mooi maar wel opmerkelijk: de iPhone-case van Griffin, die niet zoveel verschilt van de standaard plastic hardcase. Simpelweg twee delen die je aan elkaar moet klikken, waarbij het scherm grotendeels onbedekt blijft. Het afwijkende van de Griffin-case die hiernaast op de foto staat, is dat het ding een kurklaag heeft gekregen.

Belkin RockstarEen ander accessoire dat de aandacht trok is de Belkin RockStar. Met dit octopus-achtige apparaat kun je meerdere iPods of iPhones aansluiten en daarna gelijktijdig ernaar luisteren. Klinkt tamelijk nutteloos, maar volgens Belkin laat meer dan de helft van de jongeren anderen regelmatig meeluisteren. De RockStar heeft één iPod/iPhone-aansluiting en vijf ‘tentakels’ voor het aansluiten van andere mp3-spelers of headsets.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2008, 10:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, griffin, rockstar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.