mamaroo

MamaRoo is een iPhone-bestuurbare babystoel

De MamaRoo is een babystoel die je op afstand kunt bedienen via je iPhone of iPad. Stel de snelheid, muziek en bewegingen zelf in.

MamaRoo is een babystoel die je met de iPhone of iPad kunt bedienen. Ben je druk bezig in huis om eten te koken of een wasje te draaien, dan heb je niet altijd tijd om de baby in slaap te wiegen. Een op afstand bedienbare babystoel zoals de MamaRoo biedt dan uitkomt. In plaats van standaard heen en weer bewegen maakt de MamaRoo meerdere bewegingen, waaronder een 8-vormige draai zoals in de afbeelding hieronder.

mamaroo-babystoelDe babystoel heeft vijf bewegingen, die na uitgebreid onderzoek zijn samengesteld. Ze proberen de bewegingen van moeders te imiteren. Naast Kangaroo, Tree Swing, Rock A Bye en Wave kun je ook de bewegingen van een autoritje loslaten op de kleine, door de optie Car Ride te kiezen. Dat klinkt als onzinnig, maar als de baby snel last heeft van wagenziekte of hysterisch om zich heen gaat slaan tijdens een autorit kun je met deze babystoel alvast wat oefenen. Tijdens het heen- en weerwiegen luistert de baby naar rustgevende geluiden, zoals regenval, oceaangolven, hartslag of ventilator. Als je je iPhone koppelt kun je ook muziek afspelen via de ingebouwde speakers.

Alles is te bedienen via de bijbehorende app, waarmee je de beweging, snelheid en audio instelt. Ondanks alle functies valt de prijs nog wel mee (als je het vergelijkt met de schrikbarend hoge prijzen van de meeste babyspullen): het Classic-model kost $240 en het Plush-model is voor $270 te krijgen. Moeders die het ding in huis hebben gehaald zijn wildenthousiast. Je zult dan wel vrienden in de VS of Canada moeten inschakelen, want ook al staat ‘Netherlands’ bij de beschikbare verzendopties, volgens de FAQ op de website versturen ze niet naar Europa.

MamaRoo-1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2014, 12:32
Categorie Accessoires
Onderwerp baby

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.