Makkelijk iPhone activeren met WINstaller en AppTapp voor Windows

Het activeren van een iPhone onder Windows is met de nieuwe AppTapp (voorheen alleen voor de Mac) erg simpel geworden. Je kunt er ook de YouTube-functie mee activeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

AppTapp Installer WindowsTwee tools om je zojuist uitgepakte iPhone te activeren en te deactiveren, programma’s te installeren en lees- en schrijfrechten op de iPhone te krijgen. WINstaller is een commandoregel-tool, AppTapp is een grafisch tool voor de gewone gebruiker. AppTapp was al beschikbaar voor de Mac, maar heeft nu de overstap naar het Windows-platform gemaakt.

Ben je van plan om WINstaller te gebruiken, dan is het handig om te weten dat het tool naar het bestand iTunesMobileDevice.dll zoekt, die in de volgende map aanwezig moet zijn:

C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\

Je kunt WINstaller gratis downloaden en installeren. Makkelijker in gebruik is AppTapp voor Windows. Een zojuist uitgepakte iPhone kun je als volgt activeren:
1. AppTapp downloaden en installeren. Volg de stappen die in beeld verschijnen.
2. Installeer deze package, waarmee je zowel de iPhone kan activeren en ook YouTube werkend kunt krijgen.
3. Klaar!

AppTapp zorgt ervoor dat installer.app op de iPhone wordt geïnstalleerd, zodat je er allerlei software op kunt installeren. Het package uit stap 2 activeert de iPhone ook zonder abonnement en zorgt dat YouTube werkt. Het enige wat je daarna nog moet doen, is de simlock verwijderen, maar daar komt maandag een soortgelijke éénkliks-oplossing voor. Tenminste, als iPhoneSIMfree met hun software-unlock deze keer wel woord houdt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:25
Categorie Uncategorized
Onderwerpen abonnementen, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.