Mailbox maakt zijn veegbewegingen nog handiger

Mailapp Mailbox op iPhone en iPad is beter met autoswipes: je kan ze nu instellen bij het vegen over e-mails.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Mailbox autoswipes iPhoneEven een misverstand uit de wereld helpen: Mailbox was niet de eerste mailapp op iPhone waarin je veegbewegingen gebruikte om je e-mails te archiveren en verwijderen. Die eer ging uit naar Taskbox Mail, dat inmiddels beter bekend is als Boxer. Maar Mailbox was begin 2013 wel de applicatie die het vegen van e-mails groot maakte. In april vulde Mailbox zijn veegbewegingen aan met autoswipes en die worden in de laatste update uitgebreid. Je ziet de autoswipes niet alleen meer als je in een e-mail bent en daar de optieknop rechtsboven indrukt, maar ook als je over een mail heen veegt en je vinger op het scherm houdt.

Een rondlopende animatie brengt een menu in beeld waarop je voortaan verschillende autoswipes kan instellen. Zo kan je ervoor kiezen de volgende keer een e-mail van hetzelfde mailadres automatisch te verwijderen. Of om een nieuwe mail in dezelfde mailconversatie automatisch te archiveren, waardoor je een gesprek dus het zwijgen oplegt. Ook kan je mails direct aan een van je mailadressen of iemand anders in de CC automatisch laten archiveren, verwijderen of timen voor een later moment. De handeling die je instelt, wordt voortaan door Mailbox zelf uitgevoerd en bespaart je een veeg.

Omdat je de e-mails niet meer hoeft te openen voordat je de autoswipes configureert, is de functie logischer geworden in Mailbox versie 2.0.3. De applicatie heeft verder enkele bugfixes doorgevoerd en moet beter omgaan met het bijvoegen van bijlages.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:19
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.