Mailbox-app straks ook op desktop

De Mailbox-app voor iOS komt binnenkort ook op de desktop. CEO Gentry Underwood heeft dat bevestigd tijdens een presentatie.

Mailbox-inbox-zero-achievedMailbox, de populaire iOS-app waarmee je je e-mail sneller kunt verwerken, komt ook naar de desktop. Dat bevestigde Gentry Underwood, CEO van ontwikkelaar Orchestra, tijdens een presentatie op de DEMO Europe-conferentie. Orchestra is tegenwoordig onderdeel van Dropbox. Underwood benadrukte dat we de huidige tijd niet als het tijdperk van mobiel moeten zien, maar als het tijdperk van meerdere schermen (multi-screen). “Mensen willen dezelfde informatie op een aantal apparaten van verschillend formaat”.

Mailbox is momenteel beschikbaar voor iOS. Maar op een vraag of Mailbox ook op de desktop beschikbaar komt, antwoordde Underwood dat zijn bedrijf het wel móet doen om concurrerend te blijven. “We moeten een soortgelijke ervaring bieden en het staat op onze roadmap”, beloofde Underwood. Hij krijgt regelmatig verzoeken om een desktop-app te maken. Nu ben je nog afhankelijk van desktop-apps als Mail, Outlook en de webinterface van Gmail. Gmail is ook de enige maildienst die Mailbox momenteel ondersteunt. Er is alleen wel een probleem: bij Mailbox op de iPhone is goed nagedacht over de veegbewegingen om te zorgen dat je snel e-mailtjes kunt archiveren en uitstellen naar een later moment. Op de desktop is zo’n veegbeweging niet te realiseren. We zijn daarom benieuwd welke oplossing Orchestra daarvoor gaat bedenken.

De Mailbox-app voor iOS werd bekend door de intuïtieve interface en de wachtrij, die al snel opliep tot een lengte van honderdduizenden personen. Iedereen wilde deze fenomenale nieuwe e-mailapp proberen. Sinds april is er geen wachtrij meer. Eind mei kwam ook de iPad-versie beschikbaar.

Downloaden: Mailbox (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2013, 22:18
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.