Macworld Expo 2011: gratis registratie tot 26 juli

Macworld 2011 heeft de gratis registratie geopend voor januari 2011. Ook dit jaar is Apple niet van de partij.

macworld logoMacworld 2011 zal volgend jaar van 25 tot 29 januari plaatsvinden in San Francisco. Wie erbij wil zijn kan nog tot 26 juli een gratis kaartje aanvragen. Daarna geldt een toeslag van $25 en voor kaarten aan de zaal moet je $50 betalen. Plaats van handeling is zoals gebruikelijk San Francisco’s Moscone Center. Macworld is een beurs waar je allerlei exposanten vindt die hardware en software rond de Mac en iPhone op de markt brengen. Wil je ook naar de vierdaagse conferentie, dan moet je later nog apart registreren.

Prijzen en programma worden pas later dit jaar bekend. Macworld heeft sinds het vertrek van hoofdsponsor Apple een beetje z’n glans verloren, maar de organisatie gaat vol goede moet verder. Dit jaar kwamen nog duizenden Apple-gebruikers en -ontwikkelaars naar San Francisco die vooral naar software en accessoires van derde partijen komen kijken. Aankondigingen of presentaties van Apple hoeven we dan ook niet te verwachten.

Ook als ontwikkelaar kun je erbij zijn: een standje in de Mobile Application Showcase (kiosk met bedrijfslogo) kost $995. Macworld is de jaarlijkse conferentie van het tijdschrift Macworld en wordt georganiseerd door uitgeefconcern IDG.

Online registreren kan hier: Macworld 2011

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2010, 10:18
Categorie Round-up
Onderwerpen evenement, macworld, san francisco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.