MacRumors en iPhone Alley organiseren Macworld Finale Bash

MacRumors en iPhone Alley gaan tijdens Macworld een evenement organiseren, waar je kunt napraten over de aankondigingen uit de keynote. iPhoneclub is er natuurlijk ook.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

macworld_finale_bashVoor sommigen zal Macworld 2009 de laatste keer zijn dat ze naar San Francisco afreizen. Organisator IDG heeft weliswaar beloofd dat Macworld 2010 gewoon doorgaat, maar als de exposanten in navolging van Apple massaal afhaken zou het hele evenement wel eens voorgoed kunnen verdwijnen. MacRumors en iPhone Alley zijn daarom van plan om op de avond na de keynote een Macworld Finale Bash te organiseren.

Iedereen is tussen 18:00 en 21:30 uur welkom in Jillian’s restaurant, vlakbij Moscone West. Mocht je er niet bij kunnen zijn: er is ‘s avonds een live videostream van de gebeurtenissen. Er is gratis eten dankzij sponsor Delicious Monster, maar de drank zul je zelf moeten regelen. Tijdens de avond kun je spullen winnen door het beantwoorden van Apple-quizvragen. Er zijn al websites die het evenement hebben aangegrepen voor een eigen meetup met lezers en ontwikkelaars. Natuurlijk zijn ook wij erbij en het is wel zo makkelijk: dus ben je als Nederlandse/Belgische bezoeker of ontwikkelaar aanwezig en heb je zin om met iPhoneclub af te spreken: stuur een berichtje of let op de zwarte iPhoneclub-shirts.

iPhone Alley heeft trouwens nog een ander nieuwtje, in aanvulling op het Vaja-gerucht: de website heeft van “een betrouwbare bron” binnen Apple gehoord dat er inderdaad gewerkt wordt aan een iPhone nano en dat deze op Macworld wordt aangekondigd. De nano heeft dezelfde vorm als de iPod touch, maar heeft geen 3G.

Datum: 6 januari 2009
Tijd: 18:00 tot 21:30 uur
Locatie: Jillian’s Restaurant (kaart)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen macworld, meetup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.