Hoesjesmaker Vaja geeft hint naar nieuwe iPhone nano

Accessoiremaker Vaja is niet de eerste de beste. Deze fabrikant van luxe lederwaren heeft alvast een mailinglijst geopend voor mensen die meer willen weten over Vaja's iPhone nano-cases.

vaja-iphone-nanoBij accessoiremaker XSKN zullen veel mensen gedachteloos hun schouders ophalen. Maar Vaja heeft een naam hoog te houden als Argentijnse fabrikant van hoogwaardige lederen beschermhoesjes. Vaja heeft een link naar de iPhone nano toegevoegd op de website. Dat deden ze eerder al bij de iPhone 3G.

De link op de website van Vaja (kies Products > Phones > Apple) verwijst door naar een eenvoudig webformulier, waarop je je aanmelden als je op de hoogte wilt blijven over de komende iPhone nano-cases. Apple geeft accessoirefabrikanten geen informatie over nieuw te verschijnen producten, maar het komt wel voor dat fabrikanten die de behuizingen van nieuwe producten maken alvast specificaties doorgeven aan accessoiremakers. Er zijn flinke financiële belangen mee gemoeid om als één van de eersten de juiste accessoires op voorraad te hebben, zodra Apple een nieuw product aankondigd, zo schrijft Macrumors.

Directe link: webformulier Vajacases.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2008, 1:43
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.