MacLive Expo in Londen start vandaag

In Londen is MacLive Expo vandaag van start gegaan. Het meeste nieuws dat daar gepresenteerd wordt heeft te maken met Leopard; over de iPhone zal er weinig nieuws te vinden zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MacLive ExpoVanaf vandaag is in Olympia Kensington in Londen de MacLive Expo te beleven. De beurs duurt nog tot aanstaande zaterdag, maar net als eerder bij de Mac Expo in Parijs worden er rond de iPhone geen opmerkelijke aankondigingen verwacht. De beurs zal grotendeels in het teken staan van Leopard: er zijn voldoende seminars en workshops waarin je met het nieuwe besturingssysteem kunt kennismaken.

De beursorganisatie heeft de openingtijden op vrijdag verlengd tot 18:30 uur (in plaats van 17:00 uur) zodat je bij de resellers op de beursvloer alvast een exemplaar van Leopard kunt aanschaffen. Maar als je toch in Londen bent, kun je natuurlijk veel beter de drukte bij de Apple Store aan Regent Street induiken. In Nederland is Leopard eveneens vrijdagavond vanaf 18:00 uur in de winkel te koop. Meer informatie over de MacLive Expo Londen is te vinden op de website, die het evenement ‘The most important Mac Event of the season’ noemt. Thema’s zijn onder andere digitale fotografie, audio, iLife en entertainment en zakelijke oplossingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:07
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen expo, londen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.