iFuntastic 4.6.1: automatisch jailbreaken op de Mac

iFuntastic heeft een update gekregen naar versie 4.6.1. Je kunt nu automatisch iPhones met firmware 1.0.2 en 1.1.1 jailbreaken en voorzien van extra applicaties. Ook kun je vanaf nu ringtones bijsnijden met iFuntastic.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iFuntastic RingtonesiFuntastic is inmiddels bij versie 4.6.1 aanbeland. Met dit tool kun je via een grafische interface je iPhone jailbreaken op de Mac, zonder daarvoor de Terminal te hoeven gebruiken. Maar iFuntastic kan nog veel meer, zoals het toevoegen van eigen ringtones.

BitSplit, de man achter iFuntastic, heeft versie 4.6.1. uitgebracht. Daarin zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, maar de belangrijkste eigenschap van iFuntastic is toch wel dat de nieuwe versie het extreem gemakkelijk maakt om een jailbreak bij iPhones met firmware 1.0.2 of 1.1.1 uit te voeren. Daarna kun je naar hartelust applicaties van derden installeren.

Een andere vernieuwing is dat je niet alleen eigen ringtones op de iPhone kunt installeren, maar ze ook kunt bijsnijden, net als de ringtonefunctie in iTunes. Je kunt een compleet audiobestand uploaden of de ingebouwde ringtone cropper gebruiken. Voor iFuntastic heb je Mac OS X 10.4.9 of hoger nodig. De software is geschikt voor iPhones met firmware 1.0.2 en 1.1.1. Met dit tool heb je geen extra tools zoals Terminal, SSH, Cyberduck, AppTapp en dergelijke nodig. De download van iFuntastic vind je zoals vanouds op iPhoneAlley.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:45
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.