Macally demonstreert liggende iPhone-dock op MacWorld

Het vinden van de ideale speakerdock waarin je de iPhone liggend kunt gebruiken, is nog een hele uitdaging. Bij systemen van de concurrentie staat de iPhone in liggende positie niet in de dock, zo beweert Altec Lansing, die zelf zo'n speakersysteem in ontwikkeling heeft.

MacallyOp bezoek bij Altec Lansing – die trouwens een prachtige iPhone-dock hebben gemaakt – kwam onvermijdelijk de vraag: waarom zijn er zo weinig iPhone-speakers te vinden waarbij je de iPhone liggend kunt gebruiken? Dat zou immers veel handiger zijn bij het bekijken van films als je speaker op je nachtkastje staat. Altec Lansing was zelf nog bezig om zo’n speaker te ontwikkelen, maar wees wel op een belangrijk aandachtspunt: de meeste fabrikanten die zo’n ‘draaiphone’-speaker maken kiezen een constructie waarbij de iPhone in liggende toestand niet in de dock zit. We gingen op pad om te zien of dat echt zo is. En het was meteen raak: concurrent Macally demonstreert een iPhone-speaker waarbij je niet liggend kunt laden.

Een ander aandachtspunt bij dergelijke speakers is dat er geen bordje ‘NON WORKING SAMPLE’ bij moet staan. Bovenstaande Macally Flextune was nog in ontwikkeling. Zoals je (met wat moeite) kunt zien, bevindt de dock-connector van deze speaker zich vlak boven de bedieningsknopjes. Je moet de iPhone uit de dock halen en staand of liggend plaatsen, terwijl je bij de iPhone-speaker van Plastoform, die we eerder zagen, het toestel kunt draaien. Macally kon nog niet zeggen wanneer de speaker met liggende iPhone-houder op de markt komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2008, 18:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, macally

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.