Boom Bags verkoopt speakersysteem in koffer

Boombags verkoopt op MacWorld 2008 koffertjes met ingebouwd speakersysteem. Handig voor mensen die veel reizen en hun speakerdock steeds in de hotelkamer laten staan. Boombags geeft op MacWorld een flinke korting.

Boom BagsWe hadden het eerder al over handelaren op MacWorld. Een daarvan is Boom Bags: een bedrijf dat voor 199 dollar koffers verkoopt met ingebouwde speaker. Ze presenteren de koffers op MacWorld 2008 als ideale aanvulling op je iPhone, maar in feite is de audio-ingang natuurlijk geschikt voor elk type mp3-speler of smartphone. De speaker is geïntegreerd in de achterkant van de koffer, waar je ook de uittrekbare handgreep vindt. Boom Bags verkoopt zeven verschillende modellen met korting op MacWorld: vier stuks die 199 euro kosten en drie goedkopere modellen van 149 euro.

Boombag interieurDe koffers variëren in uitvoering en in afmetingen tussen 18 en 24 inch. Zo vind je bij de dure modellen de Rolling Office Carry-on, een rollende kantoorkoffer die je als handbagage in het vliegtuig mag meenemen. Bij de goedkope uitvoeringen is een Rolling Back Pack te vinden: een rugzak op wieltjes.
Is zo’n koffer handig? Wel als je veel op reis bent en regelmatig je iPod- of iPhone-speakers vergeet. Een minpuntje is dat de kwetsbare kant van de speaker aan de achterkant van de koffer zit, waar ‘ie de meeste kans op schade heeft tijdens het transport van je koffer. Van de andere kant: het zou ook niet logisch zijn om de speaker aan de binnenzijde te doen, want dan moet je eerst je kleding uitpakken voordat je muziek kunt luisteren. De aansluitingen en bedieningsknoppen vind je ook aan de achterkant. Hiernaast kun je het speaker-element zien, dat in elke koffer is ingebouwd. Meer info is te vinden op boombags.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2008, 19:07
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.