Smart Dot: laserpen bovenop je iPhone

Door de Smart Dot laserpen in de geluidspoort van je iPhone te steken, kun je hem besturen via een speciale app. Deze app maakt het ondertussen ook mogelijk om tussen dia's te wisselen.

Smart DotGeef je een presentatie, dan kom je al snel met volle handen te staan: naast een lijst met steekwoorden moet je soms ook een laserpen en een afstandsbediening voor de beamer bij de hand hebben. De Smart Dot van Tangram probeert in ieder geval die laatste twee te combineren: door een laserpen in je iPhone te steken, kun je met een bijbehorende app dingen aanwijzen op het scherm en naar de volgende dia gaan.

Je steekt de Smart Dot in de koptelefoonaansluiting van je iPhone. Door vervolgens de bijbehorende app op te starten kun je hem aan en uit zetten, of naar een volgende dia op je aangesloten computer gaan. Om tussen dia’s te wisselen moet je wel op je computer een programma installeren. Deze is te vinden op de site van Tangram.

De Smart Dot moet later deze maand buiten Korea verkocht worden. In Korea kost het accessoire 49.800 won, omgerekend ongeveer 35 euro. De app en het programma voor op je computer zijn allebei gratis te downloaden.

Downloaden: Smart Dot (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2012, 13:23
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.