Maak je eigen iPhone-interface in Adobe Fireworks

In een tutorial leer je de iPhone met bijbehorende interface na te maken in Fireworks, zodat je leert met glossy effecten te werken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Maak iPhone interface in FireworksJe hebt een iPhone en wilt daarvoor een mooie interface maken. Of misschien wil je gewoon wat meer handigheid krijgen met Adobe Fireworks en zie je het maken van een iPhone-interface als een nuttig project om het eens uit te proberen. De website Abduzeedo heeft een tutorial gemaakt, waarin wordt uitgelegd hoe je zo’n project aanpakt. Je leert daarin hoe je de glossy effecten krijgt die je in de iPhone-interface (en in Apple-reclamefoto’s) vaak tegenkomt. Je hebt een iPhone-afbeelding nodig en een gekleurde achtergrondafbeelding.

In Fireworks begin je met een 800 x 800 pixels grote zwarte achtergrond waarin je de twee afbeeldingen (de iPhone en het achtergrondpatroon) importeert. Boven- en onderin het scherm maak je een balk met een glossy effect, waarop je de slider-balk en de datum- en tijdinformatie plaastst. Vervolgens voeg je bovenin het scherm nog een operatorlogo en wat iconen toe en je bent klaar. De website heeft trouwens nog meer leuke tutorials om met Fireworks aan de slag te gaan.

Meer info: Abduzeedo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2010, 20:57
Categorieën Apple, Apps
Onderwerpen effecten, glossy, interface, tutorial

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.