Luxe iPhone 4 met diamantjes van Stuart Hughes

Juwelier Stuart Hughes doet weer van zich spreken met een iPhone, gemaakt van T-Rex-tanden en meteorieten, aangevuld met diamantjes.

iPhone 4 T-RexDe Britse designer Stuart Hughes doet weer van zich spreken. Hughes is regelmatig in het nieuws omdat hij een nóg duurdere iPhone of iPad met diamantjes heeft beplakt. Onlangs maakte hij een 5 miljoen pond kostende iPhone 4 van roze goud (een legering van goud en koper) en diamanten. Voor de kerstdagen heeft Hughes nu een goedkoper alternatief, waarvan slechts 10 stuks zullen worden gemaakt: voor £39,995 krijg je een iPhone 4 in bezit, waarbij de glazen achterplaat is vervangen door twee exclusieve materialen: meteorietsteen en 65 miljoen jaar oude tanden van een T-Rex. De gebruikelijke diamantjes zijn natuurlijk ook aanwezig: 8,5 karaat is langs de rand weggewerkt.

Het Apple-logo is omlijst door platinum, eveneens met een vulling van diamantjes. Hughes heeft ook luxe uitgevoerde iPads gemaakt: de Supreme Fire iPad (£109,995) met een 2,5 kilo wegende bekleding van 24 karaats goud. Nog iets zwaarder is de 2,7 kilo wegende Solid Platinum iPad Supreme Edition van £299,995. Deze is voorzien van 173 diamanten rondom.

In onderstaand filmpje demonstreert Hughes een aantal producten die hij heeft gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2010, 13:37
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerpen bling, diamant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.