LTD Tools maakt stevige aluminium iPad-case

LTD heeft een case voor de iPad uitgebracht, gemaakt van aluminium in verschillende kleuren. Met deze case kun je je iPad goed beschermen tegen klappen en vallen.

ipad case ltdHeb je een echt stevige case voor je iPad nodig, dan zou je eens naar de case van G-Form kunnen kijken. Die is alleen wat lomp. Zoek je iets dat nauwer rondom de iPad sluit, dan heeft LTD Tools wellicht het antwoord.

Ze hebben een case gemaakt van aluminium, met een frontje die je kunt openvouwen en die tegelijk dienstdoet als houder. De aluminium case is leverbaar in vele kleuren. Voor industrieel gebruik is de knalgele kleur op de foto misschien wel handig, om te voorkomen dat je met de vorkheftruck over de iPad rijdt.

LTD laat de case zelf alleen in het geel en grijs zien, maar je kunt ook kiezen voor steenkolengrijs, lichtgrijs en blauw. Je moet 140 dollar betalen. De case heeft twee uitsteeksels: een kleine om de iPad onder de juiste hoek te plaatsen om lekker te kunnen typen. En een groter uitsteeksel om de case rechtop te zetten, zodat je video’s kunt kijken.

ltd case ipad

De case is aan de binnenkant bekleed met siliconenrubber en vilt om te voorkomen dat er krassen op de iPad ontstaan. Er zit ook nog een vakje in voor visitekaartjes, die tegelijk een tweede functie heeft: het reflecteren van geluid, zodat de audio in jouw richting wordt gestuurd. De case is ook geschikt om aan de muur te hangen.

Meer info: LTD Tools

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2011, 15:50
Categorie Accessoires
Onderwerp beschermhoes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.