Logitech komt met Tablet Keyboard voor de iPad

De Tablet Keyboard van Logitech communiceert draadloos via Bluetooth met de iPad. Het toetsenbord komt in een hoes die je kan openklappen als standaard voor de iPad.

iPad-standaard-en-toetsenbord-van-LogitechWe wisten al dat Logitech met een toetsenbord-hoes komt voor de iPad: de Logitech Zaggmate Keyboard Case. Nu heeft de fabrikant van accessoires een nieuw toetsenbord voor de iPad aangekondigd. Het Logitech Tablet Keyboard is een los toetsenbord. De beschermhoes ervan kun je openvouwen en fungeert als standaard voor de iPad. Ondertussen kun je draadloos teksten schrijven.

Het Tablet Keyboard is nu alvast te bestellen op de Nederlandse website van Logitech. Het prijskaartje van het zwarte apparaat is 59,99 euro. Het toetsenbord heeft geen num lock-paneel. Wel zijn er speciale functieknoppen voor het afspelen van muziek op Apple’s tablet.

Het toetsenbord is verbonden met de iPad via Bluetooth. Volgens Logitech zou het toetsenbord tot tien meter afstand van het apparaat moeten werken, afhankelijk van de ruimte waarin je je bevindt. In de loop van deze maand moet het iPad-accessoire beschikbaar zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2011, 20:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.