Lokale zoekmachine Localscope toont resultaten netter

Localscope is de zoekmachine voor in de buurt op iPhone. Je bekijkt alle lokale resultaten van Twitter, Facebook, Flickr en nog veel meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Localscope iPhone update strakkeriPhone-app Localscope heeft de grootste kritiek die we hadden op de ‘zoekmachine voor de regio’, van zich afgeschud. De vorige grote update naar versie 4.0 maakte het uiterlijk van de zoekapp al minder druk, maar dankzij een nieuwe update is de app nog opgeruimder. Localscope toont foto’s subtieler dan voorheen, waardoor resultatenpagina’s een stuk overzichtelijker zijn geworden. Andere vernieuwingen zijn minder zichtbaar.

Het opgeschoonde karakter van Localscope tref je vooral als je horizontaal door je zoekresultaten scrollt. De resultaten van locatiediensten Google Maps, Foursquare, Flickr, Facebook, Yelp, YouTube en nog veel meer, worden nu strak onder elkaar getoond. Ze hebben allemaal dezelfde omvang van de begeleidende foto’s. Die foto’s staan bovendien niet groot boven, maar compact naast de naam van bijvoorbeeld een restaurant, tankstation, pinautomaat, camping of wat je in de omgeving ook zoekt. Bij beelddiensten als Flickr en YouTube staan de thumbnails wel op een andere regel, zodat je (een beetje) kan zien waar het beeld over gaat.

Localscope lijst en augmented realityLocalscope versie 4.2 is verder sneller geworden. De app verwerkt de resultaten van Foursquare nu in het Nederlands en de navigatieapps van Sygic zijn toegevoegd aan de grote lijst navigatieapps waarmee je de route tot een punt op de kaart kan berekenen.

Vanwege de update is de app, die we nog aanbevolen in onze koningsdag applijst, twee dagen lang afgeprijsd van 2,69 euro naar 1,79 euro.

Downloaden: Localscope (€1,79, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:19
Onderwerpen localscope, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.