Liveverslag uit Amsterdam – Uitverkocht

iPhoneclub en OMT organiseren morgenavond een live-evenement. Omdat we niet weten wat de toestroom is hebben we een inschrijvingslijst geopend. Mensen die zeker willen weten dat ze naar binnen kunnen worden daarom aangeraden zich aan te melden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

live event amsterdamMorgenavond kun je bij MacHouse in Amsterdam terecht om het live-event van iPhoneclub en OMT over iPhone OS 4.0 bij te wonen. We willen niet met een superstrenge inschrijving werken, maar tegelijk hebben we geen idee hoeveel mensen we kunnen verwachten. Daarom werken met een inschrijvingslijst voor mensen die ver moeten reizen en zeker willen zijn van een plekje. Woon je in de buurt en denk je erover om toch even langs te gaan, dan hoef je je niet in te schrijven, maar we kunnen vooraf niet garanderen dat er nog ruimte in de winkel is. Misschien valt het allemaal best mee, maar we hebben hier toch maar voor gekozen om te voorkomen dat mensen na van ver komen voor een dichte deur komen te staan, omdat de opkomst hoger is dan verwacht. Dus nog eenmaal samengevat:

  • Moet je een lange reis maken en wil je zeker weten dat je naar binnen kunt: schrijf je in!
  • Twijfel je nog of woon je in de buurt: je hoeft je niet in te schrijven, maar als de winkel te vol raakt kan het zijn dat je moet wachten tot er meer ruimte is.

Wat kun je verwachten?

Zowel One More Thing als iPhoneclub zijn niet zelf aanwezig bij het OS 4-event in Cupertino, om de doodeenvoudige reden dat we daarvoor niet zijn uitgenodigd en het ook wat kostbaar is om voor twee uur verslag op en neer naar de Amerikaanse westkust te vliegen. Ons live-verslag is dan ook niet zozeer een verslag van de live-gebeurtenissen in de zaal, maar een gezellige praatshow (deze keer met publiek) waarbij we de aankondigingen op de voet volgen en daar onze eigen meningen en die van het aanwezige publiek op los zullen laten. Uiteraard kun je tijdens de uitzending ook je eigen vragen kwijt door aanwezig te zijn, of je vraag te stellen via e-mail of @iPhoneclub. We hebben voor deze live-uitzending besloten om geen liveblog van de zaalpresentatie bij te houden. Enerzijds vanwege de technische problemen die we daarbij in het verleden hadden, anderzijds omdat je toch altijd een paar minuten achterloopt op de grote Amerikaanse technologieblogs zoals Engadget, Gizmodo, Slashgear, enzovoorts. Volg je dus liever het harde nieuws, dan ben je bij die websites beter af. Is een gezellig discussieprogramma meer jouw ding, dan willen we je zeker aanraden morgen vanaf 18:45 uur af te stemmen op live.iphoneclub.nl. Uiteraard kun je meteen na het event de eerste artikelen met alle aankondigingen op onze websites verwachten. Voor onze push-abonnees zullen we regelmatig een push-bericht sturen met de aankondigingen die tijdens het event worden gedaan.

Voor zover ons bekend is er geen professionele live-videostream vanuit de zaal. Dat is een keuze van Apple, die de presentaties liever achteraf beschikbaar maakt.

Inschrijvingen

Het evenement is inmiddels ‘uitverkocht’. Het inschrijfformulier is daarom verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 0:24
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen event, iphone os 4, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.