Lelijke iPhone 4-case met duo-sim mogelijkheid

Twee simkaarten, maar slechts één iPhone 4: wat doe je? Er is een oplossing: een case met een duo-sim mogelijkheid. Wissel gemakkelijk van simkaart!

iphone 4 caseTwee simkaarten, maar slechts één iPhone 4: wat doe je? Een tweede telefoon kopen of iedere keer de simkaart wisselen? Met een nieuwe iPhone 4-case is een derde alternatief mogelijk: twee simkaarten gebruiken met één iPhone 4. Een speciale duo-sim-adapter kronkelt om je iPhone en zit stevig vast door de harde backcover van het hoesje. De case is lelijk, maar is wel een handig alternatief voor verstokte simkaartwisselaars.

Stop een tweede simkaart in de duo-sim-adapter en wissel tussen simkaarten in het Instellingen-menu. Ga naar Home -> Instellingen -> Telefoon -> SIM applicaties. Kies vervolgens de simkaart naar keuze. Vervolgens krijg je de boodschap “Geen simkaart geïnstalleerd” te zien. Wacht één of twee minuten en de simkaart werkt.

Er is wel een nadeel: je kunt niet tegelijkertijd gebeld worden op beide simkaarten. Stel, je hebt simkaart A geïnstalleerd – en simkaart B is dus tijdelijk uitgeschakeld – dan kunnen mensen je alleen bereiken op het telefoonnummer van simkaart A.

Wij van iPhoneclub denken dat deze case erg geschikt is voor reizigers, die regelmatig in andere landen een tweede simkaartje kopen. Handig om te surfen tijdens je vakantie, zonder dat je hoeft in te zitten over hoge datakosten.

Kopen? De duo-sim-adapter kost slechts 23 euro via USB Fever.

Via: Slashgear

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2010, 11:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, simkaart

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.