Lees 20.000 boeken op de iPhone met TextOnPhone

TextOnPhone is een dienst waarmee je 20.000 boeken met vrije licentie op de iPhone kunt lezen. Dat doe je via de Safari-browser, maar er zitten in TextOnPhone ook diverse instellingen, zoals zelf je lettertype en achtergrond kiezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Text On PhoneiRex heeft deze week de iLiad Book Edition uitgebracht, een speciale versie van de ebookreader die iets lichter van gewicht en iets goedkoper is. Goedkoper betekent echter, dat je er nog steeds €499 voor moet betalen, dezelfde prijs als een 16GB iPhone waar je veel meer mee kunt doen. En dankzij TextOnPhone kun je op de iPhone ook prima boeken lezen.

Text On PhoneTextOnPhone is een dienst die 20.000 boeken met ‘open licentie’ heeft verzameld en die je gratis via de Safari-browser van de iPhone kunt lezen. Het aanbod varieert van Philip K. Dick tot Kafka. Staat het gewenste boek er niet bij, dan kun je deze ook uploaden door een gratis account aan te maken. TextOnPhone heeft een caching-mechanisme waardoor je extra pagina’s kunt downloaden. Dat betekent dat je kunt doorlezen terwijl je in Airplane-mode bent.

TextOnPhone onthoudt ook waar je gebleven bent en kan bookmarks plaatsen. Zijn de regels wat moeilijk te lezen, dan kun je het scherm roteren of het lettertype vergroten. Verder kun je de achtergrondkleur en het lettertype aan je eigen wensen aanpassen.

Meer info: TextOnPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:44
Categorie Apps
Onderwerpen boeken, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.