Gratis fitnessvideo’s voor de iPhone van Men’s Health

Het tijdschrift Men's Health stelt een aantal gratis fitnessvideo's beschikbaar, geschikt om op de iPod of iPhone te installeren. Je hebt nog een paar weken om helemaal fit en gespierd te worden, dus kom uit die luie stoel!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPod WorkoutMen’s Health, het blad waar de mannen altijd surrealistische wasbordjes hebben, stelt een aantal fitnessvideo’s beschikbaar om onderweg te gebruiken. De video’s zijn eigenlijk bedoeld voor de iPod, maar zijn natuurlijk ook prima op de iPhone te gebruiken. Er zijn vier workouts beschikbaar, die je in iTunes kunt importeren, waarna je ze met de iPod of iPhone synchroniseert.

De video’s zijn gevarieerd van opzet en zijn bedoeld om je op ideeën te brengen hoe je bepaalde oefeningen moet uitvoeren. Je krijgt dus geen workout van een uur voorgeschoteld die je kunt meedoen. Om de video’s te kunnen downloaden moet je registreren, maar het werkt ook door het laden van de pagina af te breken, waarna je de directe videolinks te zien krijgt. Alle video’s zijn in een geschikt formaat voor de iPod en iPhone. Er zijn vier programma’s:

  • The at-home muscle plan;
  • The Marine Corps workout;
  • Pack on muscle like a pro;
  • The ultimate strength-boosting workout.

De video’s van Men’s Health zijn niet de enige workoutvideo’s die verkrijgbaar zijn. Je kunt ook bij iPod Gym video’s downloaden.

Meer info: Men’s Health

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.