Kortingsapp Scoupy laat je aanbiedingen van winkels volgen

Scoupy voor iPhone sorteert aanbiedingen nu op winkelketens. Daarbij hoort de optie om winkels te volgen voor aanbiedingen met pushbericht.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Scoupy iPhone overzichtDe digitale kortingsbonnenapp Scoupy heeft een van de grootste updates gehad sinds het bestaan van de applicatie. De toepassing waarmee je voor het oog van de kassière een coupon swipet voor een korting, is opnieuw ingedeeld en geeft daarbij meer nadruk aan de winkels die meedoen. Het overzicht van de aanbiedingen in je stad wordt voortaan op winkel gedaan, met de mogelijkheid om een winkel te volgen. Zo krijg je pushberichten voor de volgende aanbiedingen daarvan.


Door de nieuwe aanpak is wat meer ruimte gekomen in de aanbiedingen. Ze staan niet allemaal direct onder elkaar, maar worden onderbroken door een witte balk met daarin de naam van de winkel of webshop en een volgknop. Het is wat rustiger geworden.

Je kan gevolgde aanbieders bekijken in een pagina in het schuifmenu en ziet daar ook de nieuwe, algemene informatie over een winkel. Op die pagina bekijk je ook het adres, bedankjes/ recensies van gebruikers en openingstijden van het filiaal. Van sommige bedrijven vind je ook foto’s en video’s, maar dat is niet bij alle winkels het geval.

Scoupy aanbiedingen op winkels Scoupy winkelpagina iPhone

Scoupy riepen we in 2012 uit tot beste digitale kortingsbonnenapp en is intussen alleen maar doorgegroeid. Je kan aanbiedingen nu sorteren op je huidige locatie, steden die je zoekt, gevolgde aanbieders, winkelketens en webshops. Hoe goed en talrijk de aanbiedingen zijn, verschilt per plaats.

Downloaden: Scoupy (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:18
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.