Kort nieuws: JeePee verdwenen, TomTom-houder bij Expansys, dual-simkaart voor iPhone

Drie korte nieuwtjes: JeePee is uit de App Store verdwenen, Expansys heeft de TomTom autohouder voor de iPhone in de webshop gezet voor 150 Britse pond en USBfever heeft de eerste dual-simkaartadapter voor de iPhone.

Drie korte nieuwtjes over de verdwenen JeePee, opnieuw een prijskaartje voor de TomTom-houder en de eerste (?) dual-simkaartadapter voor de iPhone. De applicatie JeePee, waarin Jan Peter Balkenende als een soort ragdoll dansend te zien is, lijkt z’n langste tijd in de App Store te hebben gehad. JeePee is op dit moment uit de App Store verdwenen.

Gelukkig hebben mensen die de app wilden hebben voldoende tijd gehad om alsnog te installeren. PvdA-kamerlid Mei Li Vos kan er wel om lachen:

De TomTom-autohouder is ook weer eens in het nieuws: deze keer is de houder verschenen in de webshop Expansys, met een prijskaartje van £149,99 inclusief BTW (ong. €166 euro). De kans is aanwezig dat het ook deze keer weer om een overijverige winkelier gaat, die een willekeurige prijs online zet om wat gratis publiciteit te genereren. En dat is bij deze gelukt. Eerder werd al een prijs van £133 genoemd, maar die prijs heeft TomTom later ontkend.

USBfever, een leverancier die ook wel eens opvallende accessoires heeft, biedt nu een dual-simkaartadapter voor de iPhone aan. Het is niet nodig om in je simkaart te gaan knippen. Handig als je je iPhone in twee landen wilt gebruiken of met twee verschillende nummers wilt bellen. De dual-simkaartadapter is geschikt voor alle iPhone-modellen, inclusief de eerste generatie. Via Instellingen > Telefoon > Simprogramma’s kun je steeds aangeven welke simkaart je wilt gebruiken. Dat houdt in dat je niet op twee nummers bereikbaar kunt zijn, maar dat je steeds handmatig zult moeten wisselen. Na het kiezen van een andere simkaart moet je steeds 1 tot 2 minuten wachten tot de iPhone weer klaar is voor gebruik. De adapter kost $31,99 (€21,67) en is volgens de leverancier de eerste in z’n soort. Eerder schreven we al over de dual-sim-accu van hetzelfde bedrijf.

iphone dual sim card

Tipgevers: Falco (carkit) en pscherrenburg (dual-simkaart)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2009, 23:43
Categorie iDevices
Onderwerpen simkaart, tomtom, uitgaven, usb-stick

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.